Ο καιρός τώρα

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Το Skype ετοιμάζει 3D βίντεο-κλήσεις




Η δημοφιλής εφαρμογή, Skype, τον τελευταίο καιρό δουλεύει πάνω σε μία άκρως εντυπωσιακή τεχνολογία και αυτή δεν είναι άλλη από τις 3D βίντεο-κλήσεις .

Με αφορμή τα 10α γενέθλια της υπηρεσίας αποκαλύφθηκε από τoν αντιπρόεδρο της Microsoft για το Skype, Mark Gillett, οτι στα εργαστήρια του Skype ήδη δουλεύουν πάνω στην 3D λήψη αλλά και 3D προβολή βίντεο-κλήσεων.
Παρά το γεγονός όμως οτι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στον τομέα αυτό, ο ίδιος εξακολουθεί να πιστεύει οτι ακόμα υπάρχει πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αφού για να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο, οι χρήστες θα χρειαστούν ειδικά περιφερειακά όπως κάμερες και γυαλιά πράγμα που δεν βγήκε τελικά επιτυχημένο ούτε στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Οπότε αν βγάλει κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική περίοδο δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει το ευρύ κοινό γι’ αυτό το λόγο το Skype ακόμα βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης της υπηρεσίας αυτής και έχει δώσει μεγαλύτερο βάρος στην βελτίωση, της ποιότητας των βίντεο-κλήσεων σε HD (1080p βίντεο κλήσεις) με αφορμή μάλιστα την κυκλοφορία του νέου Xbox One.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...