Ο καιρός τώρα

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Προσφορά της Microsoft για τα Windows 8


Όσοι αγοράσουν υπολογιστές με το λειτουργικό σύστημα των Windows 7 θα μπορούν άμεσα με μικρό κόστος να τα αναβαθμίσουν σε Windows 8. Αυτό ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς.

Συγκεκριμένα, η Microsoft Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της προσφοράς Windows Upgrade, η οποία παρέχει στους καταναλωτές, που θα αγοράσουν ένα PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7, την επιλογή να αγοράσουν, κατά τη διάρκεια της προώθησης, τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Professional στην εκτιμώμενη τιμή λιανικής των 14.99 ευρώ, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεση των Windows 8.

Η προσφορά δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να καλύψουν σήμερα την ανάγκη που έχουν για την αγορά ενός νέου υπολογιστή με Windows, γνωρίζοντας ότι μπορούν να τα αναβαθμίσουν εύκολα σε Windows 8, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά καινούριου PC με Windows 7 κατά την περίοδο 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013 και θα έχει εξαργυρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου 2013. Οι καταναλωτές που εγγράφονται για την προσφορά Windows Upgrade, θα μπορούν να "κατεβάσουν" τα Windows 8 από την ημέρα της ευρείας διάθεσής τους. Η αναβάθμιση αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε νόμιμο και συμβατό Windows PC και παρέχει τρίμηνη υποστήριξη από τη Microsoft.

Πηγή: Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...